Vizyon filmler,Komedi film,Yabancı film ,Türk filmleri,Aksiyon filmleri

16 Ağustos 2008 Cumartesi

Mumya Ejder İmparatoru’nun Mezarı

Toplam178 milyon dolara malolan ve dünya sinemalarında 848 milyon dolarhasılat elde “The Mummy” ve “The Mummy Returns”ün devamı “The Mummy:Tomb of the Dragon Emperor / Mumya: Ejder İmparatoru’nun Mezarı”, 1Ağustos 2008’te gösterime girecek. Serinin bu halkasında başkadınoyuncu ve yönetmen değişikliği hemen dikkatleri çekiyor.

İlk iki“Mummy” filminin yönetmeni Stephen Sommers, Kasım 2001’de yaptığıaçıklamada, üçüncü bir filmden söz ederken, “Bu konuda çok büyük talepvar. Ancak ilk ikisinden çok daha büyük ve çok daha iyi bir filmyapmanın yolunu bulabildiğimiz takdirde yaparız” demişti.

StephenSommers, Mayıs 2004’te yaptığı açıklamasında ise üçüncü “Mummy”i yapmakiçin gerekli enerjinin kendisinde bulunup bulunmadığına dair kuşkularıolduğunu söylemişti.

Aralık 2005’te Alfred Gough ve Miles Millartarafından deneme niteliğinde bir senaryo taslağı yazıldı. Busenaryoda, lanetlenen ordusuyla birlikte dünyayı ele geçirmek için 1940yılında harekete geçen Çinli mumyanın öyküsü vardı.

Mart 2006’daoyuncu Oded Fehr, yaptığı açıklamada, Stephen Sommers ile yaptığıgörüşmeden söz ederek, üçüncü filmin geliştirilme aşamasında olduğunuve senaryosunun yazıldığını öğrendiğini söyledi.

Aynı yılınEylül ayında Universal Pictures tarafından Joe Johnston’a yönetmenlikteklifi götürüldüğü, çekimlerin startının 2007 başlarında verileceğiaçıklandı.

Ocak 2007’de yönetmen değişti. Universal yetkilileri,2008 yılında gösterime girecek üçüncü “Mummy”nin yönetmenliği için RobCohen’le görüşmelere başladılar.

Bundan sonraki açıklamada, yenifilmin öyküsünün Brendan Fraser ve Maria Bello’nun oynadığı iki temelkarakter ve artık büyümüş olan oğulları çevresinde gelişeceğibildirildi. Bu arada ilk iki “Mumya” filminde başkadın rolünde oynayanRachel Weisz, Peter Jackson’ın yöneteceği “Lovely Bones - CennetimdenBakarken” için “Mumya” serisinden ayrılmıştı.

Fraser veBello’nun canlandırdığı temel karakterlerin oğulları rolünün ise LukeFord’a verilmesi bir başka yeni gelişmeydi. Hatırlanacağı gibi serininikinci filmi olan “The Mummy Returns”ta bu karakteri 10 yaşında birçocuk olarak tanımıştık. Yeni filmde (“The Mummy: Tomb of the DragonEmperor / Mumya: Ejder İmparatoru’nun Mezarı”) 10 yıl sonrası konuedildiği için Fraser ve Bello’nun karakterlerinin oğullarının 20 yaşcivarında yetişkin bir delikanlı olması gerekiyor...

İndir

http://rapidshare.com/fil...peror_2008.part1.rar.html

http://rapidshare.com/fil...peror_2008.part2.rar.html

http://rapidshare.com/fil...peror_2008.part3.rar.html

http://rapidshare.com/fil...peror_2008.part4.rar.html

http://rapidshare.com/fil...peror_2008.part5.rar.html

http://rapidshare.com/fil...peror_2008.part6.rar.html

http://rapidshare.com/fil...peror_2008.part7.rar.html



Rar Şifresi: www.zirzavat.net

0 yorum:

Dünya Geneli binfilm.blogspot.com